Karolinska Institutet Student Center

Educación

Karolinska Institutet Student Center

”We choose Bolon because of its variety of colours and patterns. We aimed for a flexible environment that had the same character – Bolon helped us to create just that” Charlotta Hallström, White Arkitekter.

In the renovation of Karolinska Institutet’s Student Centre, Stockholm’s medical school’s student facility, the architects at WHITE aimed to create a design concept that reflects the purpose and the history of the building – a laboratory student space that is closely connected to chemistry and medicine. Interpreting the concept of chemistry, the architects drew inspiration from lab environments, where materials such as glass, metal, flouroscent lights and Bolon’s flooring in the collections of Artisan and Elements created a playful and welcoming environment to the new generation of medical students.

Photo courtesy: Jason Strong

objeto:
Karolinska Institutet Student Center
ubicación:
Stockholm, Suecia
tamaño:
1020 m²
Arquitecto:
WHITE Arkitekter

descargar imágenes en alta resolución

encargar todas las muestras

suelos en este proyecto

proyectos relacionados

iCare
New South Wales, Australia
Karolinska Institutet Student Center
Stockholm, Suecia
Copenhagen University
Copenhagen, Dinamarca
Kvänum Kitchen Showroom
Hellerup, Copenhagen, Dinamarca
Venture Smart
Hong Kong, China
Bergströms ur
Malmö, Sweden, Suecia
Colliers, North Sydney
Sydney, Australia

ÚNETE A LA FIESTA

Manténgase actualizado con los últimos productos, proyectos y noticias en el mundo de Bolon.

I agree that Bolon may store and process my personal data in accordance with to our Privacy Policy.