Science Museum – UK

Other

Science Museum – UK

The London-based creative design group, Drinkall Dean, were appointed lead designer and lead consultant for this major renovation of the Science Museum, collaborating with Dmitri Martin Associates to achieve the ambitious architectural interventions within the space. Envisioning a bespoke, dynamic floor design in a geometric pattern that shifted and changed across the space and complemented the retail and display units, Drinkall Dean used Bolon tiles from several flooring collections to achieve this striking effect.

“Bolon allowed us the flexibility to use multiple colours to delineate different areas, as well as creating more subtle effects by orienting the textured weave of the tile in different ways”, says an employee at Drinkall Dean.
 
Object:
Science Museum – UK
Location:
London, United Kingdom
Size:
1090m2
Architect:
Drinkall Dean

Download high resolution images (.zip)

Request all samples

Floors in this project

Related Projects

Cisco Meraki
San Fransisco, United States
Office Startup WeWork's office features creative floors by Bolon
WeWork
Boston, United States
Mahoney Lawyers
Brisbane, Australia
Department of Immigration & Border Protection
Adelaide, Australia
Skype
Stockholm, Sweden
Coolstuff
Malmö, Sweden
Bwin
London, United Kingdom
Rabobank Groningen
Groningen, Netherlands
Corporate Culture
Melbourne, Australia
Vasakronan
Stockholm, Sweden

JOIN THE PARTY

Keep yourself up-to-date with all the latest products, projects and news in the world of Bolon

I agree that Bolon may store and process my personal data in accordance with our Privacy Policy.