Copenhagen University

Education

Copenhagen University

In the renovation of Copenhagen University’s faculty for arts and culture the architect at Copenhagen University transformed what used to be a dark library space to an open office area in a natural colour scheme. Choosing materials that work with a variation of light without becoming too dominating, the Bolon Elements Oak flooring comes alive with all the natural light that floods the space through the large windows – creating an almost silky, smooth surface that changes character depending on the daylight.

Architect: Sara Sommer

Object:
Copenhagen University
Location:
Copenhagen, Denmark
Size:
400m²
Architect:
Sara Sommer, Copenhagen University

Download high resolution images (.zip)

Request all samples

Floors in this project

Related Projects

Karolinska Institutet Student Center
Stockholm, Sweden

JOIN THE PARTY

Keep yourself up-to-date with all the latest products, projects and news in the world of Bolon

I agree that Bolon may store and process my personal data in accordance with our Privacy Policy.