Science Museum – UK

Otros

Science Museum – UK

The London-based creative design group, Drinkall Dean, were appointed lead designer and lead consultant for this major renovation of the Science Museum, collaborating with Dmitri Martin Associates to achieve the ambitious architectural interventions within the space. Envisioning a bespoke, dynamic floor design in a geometric pattern that shifted and changed across the space and complemented the retail and display units, Drinkall Dean used Bolon tiles from several flooring collections to achieve this striking effect.

“Bolon allowed us the flexibility to use multiple colours to delineate different areas, as well as creating more subtle effects by orienting the textured weave of the tile in different ways”, says an employee at Drinkall Dean.
 
objeto:
Science Museum – UK
ubicación:
London, Reino Unido
tamaño:
1090m2
Arquitecto:
Drinkall Dean

descargar imágenes en alta resolución

encargar todas las muestras

suelos en este proyecto

proyectos relacionados

Cisco Meraki
San Fransisco, Estados Unidos
WeWork
Boston, Estados Unidos
Mahoney Lawyers
Brisbane, Australia
Department of Immigration & Border Protection
Adelaide, Australia
Skype
Stockholm, Suecia
Coolstuff
Malmö, Suecia
Bwin
London, Reino Unido
Rabobank Groningen
Groningen, Países Bajos
Corporate Culture
Melbourne, Australia
Vasakronan
Stockholm, Suecia

ÚNETE A LA FIESTA

Manténgase actualizado con los últimos productos, proyectos y noticias en el mundo de Bolon.

I agree that Bolon may store and process my personal data in accordance with to our Privacy Policy.