Holstebro musikteater

Other

Holstebro musikteater

In the making of the new music theatre foyer bar in Holstebro, Denmark, the designers of Risom design gave a whole new identity to the theatre bar area. Social, open and sophisticated, the new bar features a triangular Bolon flooring concept that comes alive with all the natural light that floods the space through the large windows – creating a dynamic, texture-like surface that changes character depending on the daylight.
 
Object:
Holstebro musikteater
Location:
Holstebro, Denmark
Size:
150 m²
Architect:
Risom Design

Download high resolution images (.zip)

Related Projects

Habitat
London, United Kingdom
Corporate Culture Showroom
Sydney, Australia
General Mills
Melbourne, Australia
Museum of London
London, United Kingdom
Landvetter Airport
Göteborg, Sweden
Lebuinuskerk
Deventer, Netherlands
Restaurant Pieter Christiaan
Utrecht, Netherlands
Fotografiska
Stockholm, Sweden
Finnair Schengen Lounge
Helsinki, Finland
The British Library
London, United Kingdom

JOIN THE PARTY

Keep yourself up-to-date with all the latest products, projects and news in the world of Bolon

I agree that Bolon may store and process my personal data in accordance with our Privacy Policy.