Vetenskapens Hus

Utbildning / Skola

Vetenskapens Hus

Med sina djärva geometriska former och med sitt välvda expansiva tak, var detta tidigare postkontor i norra Sverige en särskilt unik utmaning för Wingårdhs arkitekter. Vetenskapens hus är ett teknik- och ingenjörsuniversitet i Luleå. Interiören består av modern design som kompletterar byggnaden på ett fantastiskt sätt. Bolon StudioTM Triangles i Create Pario användes för det 450 kvadratmeter stora historiska restaureringsprojekt.

 

Objekt:
Vetenskapens Hus
Plats:
Luleå, Sverige
Storlek:
450 m2
Arkitekt:
Wingårdhs Arkitekter

Ladda ned högupplösta bilder (zip)

Projekt i samma kategori

Shanghai Jiading Public Library
Shanghai, Kina
Istituto Marangoni
Milan, Italien
Grillska Gymnasiet
Stockholm, Sverige
Macquarie University
Sydney, Australien
Mount Lawley Senior High School
Perth, Australien
Vetenskapens Hus
Luleå, Sverige
Bibliothèque Universitaire of Manufacture des tabacs
Toulouse, Frankrike
El Colegio de Mexico
Mexico City, Mexiko
Goethe-Institut
Warsaw, Polen
University of Helsinki
Helsinki, Finland

Håll dig Uppdaterad

Håll dig uppdaterad om nya kollektioner, projekt med mera.

Jag godkänner att Bolon lagrar och behandlar mina personuppgifter enligt beskrivet i vår integritetspolicy