Köpenhamns Universitet

Utbildning / Skola

Köpenhamns Universitet

När institutionen för konst- och kulturvetenskap vid Köpenhamns universitet skulle renoveras förvandlade arkitekten vid universitet det som brukade vara ett mörkt biblioteksutrymme till ett öppet kontorslandskap i naturliga färger. Genom att välja material som fungerar med olika slags ljus utan att bli för dominerande vaknar Bolons Elements Oak-golv till liv med allt naturligt ljus som flödar in i rummet genom de stora fönstren, vilket skapar en nästan silkeslen, slät yta som förändras beroende på dagsljuset

Objekt:
Köpenhamns Universitet
Plats:
Copenhagen, Danmark
Storlek:
400m²
Arkitekt:
Sara Sommer, Copenhagen University

Ladda ned högupplösta bilder (zip)

Beställ alla prover

Golv i detta projekt

Projekt i samma kategori

Karolinska Institutet Student Center
Stockholm, Sverige

Håll dig Uppdaterad

Håll dig uppdaterad om nya kollektioner, projekt med mera.

Jag godkänner att Bolon lagrar och behandlar mina personuppgifter enligt beskrivet i vår integritetspolicy