HAY

Retail

HAY

HAY chose Silence Sense flooring for their new pop-up shop at Selfridges in London, UK. 120 square meters of Silence Sense tiles are installed quarter-turned. The turning of the tiles combined with lighting creates reflections and a checked pattern on the floor. The textile feel and elegant grey colour in the floor mixes well with the furniture and accessories from the Danish design company.

objeto:
HAY
ubicación:
London, Reino Unido
tamaño:
120 m2
Arquitecto:
Inhouse

descargar imágenes en alta resolución

encargar todas las muestras

suelos en este proyecto

proyectos relacionados

Projekt Rheinland
Cologne, Alemania

ÚNETE A LA FIESTA

Manténgase actualizado con los últimos productos, proyectos y noticias en el mundo de Bolon.

I agree that Bolon may store and process my personal data in accordance with to our Privacy Policy.