Kobenhavns kommune

Other

Kobenhavns kommune

Located smack bang in the city centre of the Danish capital, the Copenhagen office of department of employment and integration management has been entirely transformed by studio Rønnow Arkitekter to create a new customer experience where 12.000 square meters of flooring takes center stage. Except the Bolon flooring, which is featured in several different styles and designs, open glass-rooms contribute to an airy, spacious feel while encouraging collaboration and socialization among employees.
 
Object:
Kobenhavns kommune
Location:
Copenhagen, Denmark
Size:
12 000 m²
Architect:
Rønnow Arkitekter A/S

Download high resolution images (.zip)

Request all samples

Floors in this project

Related Projects

Cisco Meraki
San Fransisco, United States
Adidas Shanghai Headquarter
Shanghai, China
Savills
London, United Kingdom
One American Square
London, United Kingdom
CIMA
London, United Kingdom
Accenture
Amsterdam, Netherlands
Philips Lighting
Warsaw, Poland
Eleiko
Halmstad, Sweden
iCare
New South Wales, Australia
Projekt Rheinland
Cologne, Germany

JOIN THE PARTY

Keep yourself up-to-date with all the latest products, projects and news in the world of Bolon

I agree that Bolon may store and process my personal data in accordance with our Privacy Policy.