Holstebro musikteater

Övrigt

Holstebro musikteater


I samband med skapandet av den nya baren i musikteaterns foajé i danska Holstebro gav designerna på Risom design teaterbarområdet en helt ny identitet. Den nya baren, som är öppen, sofistikerad och inbjuder till socialt umgänge, har fått ett trekantigt golvkoncept från Bolon som levandegörs av allt naturligt ljus från de stora fönstren – vilket skapar en dynamisk, strukturerad yta som skiftar karaktär beroende på dagsljuset.
 
Objekt:
Holstebro musikteater
Plats:
Holstebro, Danmark
Storlek:
150 m²
Arkitekt:
Risom Design

Ladda ned högupplösta bilder (zip)

Projekt i samma kategori

Habitat
London, Storbritannien
Corporate Culture Showroom
Sydney, Australien
General Mills
Melbourne, Australien
Museum of London
London, Storbritannien
Landvetter Flygplats
Göteborg, Sverige
Lebuinuskerk
Deventer, Nederländerna
Restaurang Pieter Christiaan
Utrecht, Nederländerna
Fotografiska
Stockholm, Sverige
Finnair Schengen Lounge
Helsinki, Finland
The British Library
London, Storbritannien

Håll dig Uppdaterad

Håll dig uppdaterad om nya kollektioner, projekt med mera.

Jag godkänner att Bolon lagrar och behandlar mina personuppgifter enligt beskrivet i vår integritetspolicy