El Museo Nacional del Escultura

Övrigt

El Museo Nacional del Escultura

Spaniens nationella skulpturmuseum (Museo Nacional del Escultura) i Valladolid förfogar över en imponerande konstsamling. Eftersom de flesta av skulpturerna är vita, valde arkitektbyrån El Taller de GC att använda Bolon Botanic i färgen Iris till golven, som ett komplement till konstverkens naturliga toner. Det mörka golvet ger en effektfull, dramatisk kontrast i den 400 kvadratmeter stora lokalen. 

Objekt:
El Museo Nacional del Escultura
Plats:
Valladolid, Spanien
Storlek:
400 m2
Arkitekt:
El Taller de GC

Ladda ned högupplösta bilder (zip)

Projekt i samma kategori

Habitat
London, Storbritannien
Corporate Culture Showroom
Sydney, Australien
General Mills
Melbourne, Australien
Museum of London
London, Storbritannien
Landvetter Flygplats
Göteborg, Sverige
Lebuinuskerk
Deventer, Nederländerna
Restaurang Pieter Christiaan
Utrecht, Nederländerna
Fotografiska
Stockholm, Sverige
Finnair Schengen Lounge
Helsinki, Finland
The British Library
London, Storbritannien

Håll dig Uppdaterad

Håll dig uppdaterad om nya kollektioner, projekt med mera.

Jag godkänner att Bolon lagrar och behandlar mina personuppgifter enligt beskrivet i vår integritetspolicy