HAY

Retail

HAY

HAY valde golvet Silence Sense för sin nya pop-up-shop på Selfridges i London, UK. 120 kvadratmeter av plattor i Silence Sense installerades genom kvartsvändning. När plattorna läggs vända i förhållande till varandra skapas ett rutmönster på golvet genom ljusets reflektioner.  Med sin textila känsla och eleganta grå färg blandar sig golvet väl med det danska designföretagets möbler och assessorer.

Objekt:
HAY
Plats:
London, Storbritannien
Storlek:
120 m2
Arkitekt:
Inhouse

Ladda ned högupplösta bilder (zip)

Beställ alla prover

Golv i detta projekt

Projekt i samma kategori

Projekt Rheinland
Cologne, Tyskland

Håll dig Uppdaterad

Håll dig uppdaterad om nya kollektioner, projekt med mera.

Jag godkänner att Bolon lagrar och behandlar mina personuppgifter enligt beskrivet i vår integritetspolicy