Science Museum – UK

London, Vereinigtes Königreich

Objekt:

Science Museum – UK

Ort:

London, Vereinigtes Königreich

Größe:

1090m2

Arkitekt:

Drinkall Dean

The London-based creative design group, Drinkall Dean, were appointed lead designer and lead consultant for this major renovation of the Science Museum, collaborating with Dmitri Martin Associates to achieve the ambitious architectural interventions within the space. Envisioning a bespoke, dynamic floor design in a geometric pattern that shifted and changed across the space and complemented the retail and display units, Drinkall Dean used Bolon tiles from several flooring collections to achieve this striking effect.

“Bolon allowed us the flexibility to use multiple colours to delineate different areas, as well as creating more subtle effects by orienting the textured weave of the tile in different ways”, says an employee at Drinkall Dean.
 

Böden in diesem Projekt

Verbundene Projekte

HALTE AKTUALISIERT

Bleiben Sie über neue Sammlungen, Projekte und mehr auf dem Laufenden.

SELECTED CLIENTS