HAY

Retail

HAY

HAY chose Silence Sense flooring for their new pop-up shop at Selfridges in London, UK. 120 square meters of Silence Sense tiles are installed quarter-turned. The turning of the tiles combined with lighting creates reflections and a checked pattern on the floor. The textile feel and elegant grey colour in the floor mixes well with the furniture and accessories from the Danish design company.

Objekt:
HAY
Ort:
London, Vereinigtes Königreich
Größe:
120 m2
Arkitekt:
Inhouse

Hochauflösende Bilder herunterladen

ALLE PROBEN ANFORDERN

Böden in diesem Projekt

Verbundene Projekte

Projekt Rheinland
Cologne, Deutschland

HALTE AKTUALISIERT

Bleiben Sie über neue Sammlungen, Projekte und mehr auf dem Laufenden.

I agree that Bolon may store and process my personal data in accordance with to our Privacy Policy.