Wilson Associates

Kontor

Wilson Associates

Inredningsbyrån Wilson Associates har återinvigt sitt Dubai-kontor efter flytten till stadens designdistrikt.

Konceptet tydliggör Wilson Associates syn på design, samtidigt som kontoret är en plats där formgivare, leverantörer, kunder och besökare kan jobba, umgås och samarbeta. Här finns originella designinslag som en neonskylt med texten ”On/Off” i entrén, en kristallkrona tillverkad av dödskallar och benbitar, guldmålade tak samt en överdimensionerad soffa – allt i en dämpad färgskala.

En annan viktig inredningsdetalj är det geometriska golvet från Bolon som övergår i en matta i studiodelen. Mattan, som har formgivits av Tom Dixon, imiterar hur vattnet rör sig i floden Thames och utgör en kontrast mot det geometriska golvkonceptet.

Objekt:
Wilson Associates
Plats:
Dubai, Förenade Arabemiraten
Storlek:
150 m²
Arkitekt:
Wilson Associates

Ladda ned högupplösta bilder (zip)

Beställ alla prover

Golv i detta projekt

Projekt i samma kategori

Sparbanken Rekarne
Eskilstuna, Sverige
Lindbäcks
Stockholm, Sverige

Håll dig Uppdaterad

Håll dig uppdaterad om nya kollektioner, projekt med mera.

Jag godkänner att Bolon lagrar och behandlar mina personuppgifter enligt beskrivet i vår integritetspolicy