Västsvenska Turistrådet

Kontor

Västsvenska Turistrådet

Det var som förutbestämt att Västsvenska Turistrådet skulle välja golv från Bolon till sitt nya huvudkontor. I slutet av 2012 flyttade organisationen till nyrenoverade kontor i centrala Göteborg. Arkitekterna på Erbéus & Jarlöv hade ett gediget arbete med att kombinera möblerna från det gamla kontoret med en ny miljö i en historisk byggnad. I slutresultatet används Bolon och golvytan som en sammanbindande brygga mellan de olika tidszonerna. Genom att använda olika kollektioner skapades en visuellt tilltalande miljö vars helhet samtidigt är lätt att städa och ljudabsorberande jämfört med de gamla trägolven.

Objekt:
Västsvenska Turistrådet
Plats:
Gothenburg, Sverige
Storlek:
790 m2
Arkitekt:
Erbéus & Jarlöv

Ladda ned PDF

Ladda ned högupplösta bilder (zip)

Beställ alla prover

Golv i detta projekt

Projekt i samma kategori

Etikhus
Varberg, Sverige
Skype
Stockholm, Sverige
Coolstuff
Malmö, Sverige
Chuan Yu Interior Design Office
Zhongli, Taiwan
Västsvenska Turistrådet
Gothenburg, Sverige
Singelveste
Breda, Nederländerna
Breuninger
Stuttgart, Tyskland
St George
Brisbane, Australien
Förbo
Mölnlycke, Sverige
Svensk Filmindustri
Stockholm, Sverige

Håll dig Uppdaterad

Håll dig uppdaterad om nya kollektioner, projekt med mera.

Jag godkänner att Bolon lagrar och behandlar mina personuppgifter enligt beskrivet i vår integritetspolicy