UNICEF

Kontor

UNICEF

UNICEF, den världsomspännande organisationen som skyddar barns rättigheter, ville integrera ett innovativt och dynamiskt arbetskoncept i sitt nya kontor i Haag i Nederländerna. Med betoning på flexibilitet, transparens och samarbete lät UNICEF CBRE design samla ett multidisciplinärt team bestående av en arkitekt, en designer, en art-director och flera projektledare för att utforma en interiör som återspeglar organisationens identitet. Med detta i åtanke skapade teamet från CBRE en interiör som rymmer en rad olika flexibla arbetsplatser, kollaborationsytor och ett bibliotek för att välkomna såväl de anställda som externa parter, såsom delegationer från utbildningsvärlden och regeringar. Här skapar Bolon-golvet Flow Tide Silver i form av textilplattor och rullvara en behaglig textilkänsla samtidigt som golvet har samma egenskaper som ett vävt vinylgolv, dvs. slitstyrka, rengörbarhet och hållbarhet.

Objekt:
UNICEF
Plats:
Haag, Nederländerna
Storlek:
520 m²
Arkitekt:
CBRE design

Ladda ned högupplösta bilder (zip)

Beställ alla prover

Golv i detta projekt

Projekt i samma kategori

Malmö FF
Malmö, Sverige

Håll dig Uppdaterad

Håll dig uppdaterad om nya kollektioner, projekt med mera.

Jag godkänner att Bolon lagrar och behandlar mina personuppgifter enligt beskrivet i vår integritetspolicy