TNO

Kontor

TNO

När två av TNO’s kontor skulle bli ett fick arkitekterna Hollandse Nieuwe optimera ytan i byggnaden New Babylon, nära centralstationen i den holländska staden Den Haag. Hollanse Nieuwe ville skapa funktionella arbetsplatser, som på en mindre yta än tidigare skulle ge såväl tysta zoner som ytor för kommunikation. Genom att skapa rum i rummen tillgodosågs samtliga behov. Bolon Graphic Mache, Silence Motion och Artisan Coal installerades på en yta av 4.000 kvadratmeter. 

Objekt:
TNO
Plats:
Den Haag, Nederländerna
Storlek:
4000 m2
Arkitekt:
Hollandse Niuwe

Ladda ned högupplösta bilder (zip)

Beställ alla prover

Golv i detta projekt

Projekt i samma kategori

Cisco Meraki
San Fransisco, USA
Department of Immigration & Border Protection
Adelaide, Australien
The Co-operative Group
Manchester, Storbritannien
Commonwealth Government
Canberra, Australien
Dentsu Aegis
Copenhagen, Danmark
Figge Schuster
Münich, Tyskland
TNO
Den Haag, Nederländerna
Almi
Stockholm, Sverige
Zalando
Berlin, Tyskland
RMS Parramatta
Sydney, Australien

Håll dig Uppdaterad

Håll dig uppdaterad om nya kollektioner, projekt med mera.

Jag godkänner att Bolon lagrar och behandlar mina personuppgifter enligt beskrivet i vår integritetspolicy