Sony

Kontor

Sony

När Sony skulle flytta från ett bostadsområde i utkanten av Madrid till en av stadens mest pulserande avenyer valde man att ge uppdraget att designa det nya kontoret till arkitekterna på AECOM. I skapandet av ett innovativt utrymme som ökar produktiviteten och främjar samarbete och samtidigt skapa ett kontor som är representativt för varumärket Sony lät AECOM bygga en musikzon som erbjuder en integrerad, flexibel plats som personalen kan njuta av samtidigt som det för artisternas och deras skivbolags supportteam närmare varandra. 

Objekt:
Sony
Plats:
Madrid, Spanien
Storlek:
1500 m²
Arkitekt:
AECOM

Ladda ned högupplösta bilder (zip)

Beställ alla prover

Golv i detta projekt

Projekt i samma kategori

Cisco Meraki
San Fransisco, USA
Microsoft
Stockholm, Sverige
TNO
Den Haag, Nederländerna
LyndonBasell
Rotterdam, Nederländerna
Telenor
National, Sverige
Finnair Schengen Lounge
Helsinki, Finland
Sony
Madrid, Spanien

Håll dig Uppdaterad

Håll dig uppdaterad om nya kollektioner, projekt med mera.

Jag godkänner att Bolon lagrar och behandlar mina personuppgifter enligt beskrivet i vår integritetspolicy