Schütze AG

Kontor

Schütze AG

German architecture studio, Inhouse, was tasked the renovation of business consultant company, Schütze AG’s Berlin office. Inhouse planned the renovation, adding several different Bolon Studio geometrical flooring designs to create a modern, open look where an exclusive flooring meets lots of natural daylight in a perfect mix.
Objekt:
Schütze AG
Plats:
Berlin, Tyskland
Storlek:
235 m²
Arkitekt:
Inhouse

Ladda ned högupplösta bilder (zip)

Beställ alla prover

Golv i detta projekt

Projekt i samma kategori

Etikhus
Varberg, Sverige
Skype
Stockholm, Sverige
Coolstuff
Malmö, Sverige
Västsvenska Turistrådet
Gothenburg, Sverige
Singelveste
Breda, Nederländerna
Breuninger
Stuttgart, Tyskland
St George
Brisbane, Australien
Förbo
Mölnlycke, Sverige
Svensk Filmindustri
Stockholm, Sverige
British Chambers
Brussels, Belgien

Håll dig Uppdaterad

Håll dig uppdaterad om nya kollektioner, projekt med mera.

Jag godkänner att Bolon lagrar och behandlar mina personuppgifter enligt beskrivet i vår integritetspolicy