Red Bull

Kontor

Red Bull

Kommunikationsbyrån Stan Studios designsektion har ritat Red Bulls nya showroom och kontor i Frankfurt, Tyskland, på ett mycket energigivande sätt. Likt en stor gul tavelduk sträcker sig 300 kvadratmeter av Botanic Viva ut och binder ihop rummen till en helhet. Noggrant utvalda möbler smyckade med integrerade detaljer agerar likt funktionella skulpturer i de olika miljöerna.  

Objekt:
Red Bull
Plats:
Frankfurt, Tyskland
Storlek:
300 m2
Arkitekt:
Stan Studios GmbH & Co.

Ladda ned högupplösta bilder (zip)

Beställ alla prover

Golv i detta projekt

Projekt i samma kategori

Kontorsstartupen WeWorks egna kontor innehåller kreativa golv från Bolon
WeWork
Boston, USA
Department of Immigration & Border Protection
Adelaide, Australien
Coolstuff
Malmö, Sverige
Corporate Culture
Melbourne, Australien
Vasakronan
Stockholm, Sverige
Tapwacht
Rotterdam, Nederländerna
Breuninger
Stuttgart, Tyskland
Arrow Energy
Brisbane, Australien
Red Bull
Frankfurt, Tyskland
EF Education First
Hong Kong, Kina

Håll dig Uppdaterad

Håll dig uppdaterad om nya kollektioner, projekt med mera.

Jag godkänner att Bolon lagrar och behandlar mina personuppgifter enligt beskrivet i vår integritetspolicy