Photobox

Kontor

Photobox

Oktra design and architecture har designat det stora huvudkontoret för online-tryckeriföretaget Photobox i London. Photobox ambition var att omvandla det historiska Herbal House-tryckeriet till sitt nya huvudkontor, och där byggnadens rötter skulle återskapas som ett nav för kreativitet. Den öppna planlösningen, med golv från Bolon-kollektionerna Botanic och Ethnic underlättar samarbete mellan anställda och uppmuntrar deras önskan om en social, flexibel miljö som går ifrån den traditionella arbetsplatsen.

Fotograf: Oliver Pohlmann
 
Objekt:
Photobox
Plats:
London, Storbritannien
Storlek:
165 m²
Arkitekt:
Oktra

Ladda ned högupplösta bilder (zip)

Beställ alla prover

Golv i detta projekt

Projekt i samma kategori

Cisco Meraki
San Fransisco, USA
Kontorsstartupen WeWorks egna kontor innehåller kreativa golv från Bolon
WeWork
Boston, USA
Norwegian State Railways
Oslo, Norge
Mahoney Lawyers
Brisbane, Australien
Department of Immigration & Border Protection
Adelaide, Australien
Skype
Stockholm, Sverige
Bwin
London, Storbritannien
Rabobank Groningen
Groningen, Nederländerna
Corporate Culture
Melbourne, Australien
Vasakronan
Stockholm, Sverige

Håll dig Uppdaterad

Håll dig uppdaterad om nya kollektioner, projekt med mera.

Jag godkänner att Bolon lagrar och behandlar mina personuppgifter enligt beskrivet i vår integritetspolicy