Netflix

Kontor

Netflix

Vid utformningen av Netflix kontorsnav i Amsterdam designade CBRE design i samarbete med inredningsarkitekterna på Gensler Tokio lokalerna så att de uppmuntrar kreativitet och samarbete. Genom att skapa en öppen kontorsyta som består av en rad avkopplande utrymmen med Bolons Graphic Etch-golv, mycket naturligt ljus och svarta inredningsdetaljer lyckades arkitekterna skapa en modern arbetsplats för Netflix medarbetare.

Fotograf: Stijnstijl Fotografie

Objekt:
Netflix
Plats:
Amsterdam, Nederländerna
Storlek:
170 m²
Arkitekt:
CBRE

Ladda ned högupplösta bilder (zip)

Beställ alla prover

Golv i detta projekt

Projekt i samma kategori

Microsoft
Stockholm, Sverige
Turku Technology Properties
Turku, Finland

Håll dig Uppdaterad

Håll dig uppdaterad om nya kollektioner, projekt med mera.

Jag godkänner att Bolon lagrar och behandlar mina personuppgifter enligt beskrivet i vår integritetspolicy