Nandos

Manchester , Storbritannien

Objekt:

Nandos

Plats:

Manchester , Storbritannien

Storlek:

350 m2

Arkitekt:

STAC ARCHITECTURE & I-AM WOW LTD

Renoveringen av detta kontor för restaurangkedjan Nandos är resultatet av ett kreativt samarbete mellan arkitektfirman STAC och entreprenören I-AM WOW LTD. Med uppdrag att skapa ett kontor som kändes öppet samtidigt som det skulle kunna erbjuda möjlighet till avskildhet valde STAC att placera en “fristående kub” i mitten av ytan.

Kuben fungerar bland annat som mötesrum för två personer samt som förvaring för kontoret. Förutom återvunnet trä, mässing och stål valde arkitekterna även att använda sig av golv från Bolon för att knyta samman rummet. 334 kvadratmeter av Viva och Osier från Botanic-kollektionen installerades på väggar och golv i ett skräddarsytt mönster av trianglar. Det klart gula golvet skapar en spännande kontrast mot det jordiga uttrycket i den övriga inredningen i detta trendiga kontor.

Fotograf: Shoot Photography

Golv i detta projekt

Projekt i samma kategori

Håll dig Uppdaterad

Håll dig uppdaterad om nya kollektioner, projekt med mera.