McGraw Hill Education

Kontor

McGraw Hill Education

Målet med detta projekt, utfört av Fabric Interior Design & Architecture, var att skapa en spännande och välkomnande miljö för säljavdelningen på McGraw Hill Education. Det London-baserade förlagets lokaler har renoverats för att skapa en öppen och samarbetsfrämjande yta som även rymmer reception och rastytor. 140 kvadratmeter Coral från Flow-kollektionen installerades för att skänka balans till den uttrycksfulla och dynamiska inredningen.

Objekt:
McGraw Hill Education
Plats:
London, Storbritannien
Storlek:
140 m2
Arkitekt:
Fabric Interior design & Architecture

Ladda ned högupplösta bilder (zip)

Beställ alla prover

Golv i detta projekt

Projekt i samma kategori

McGraw Hill Education
London, Storbritannien
Bonnier
Stockholm, Sverige
Trollhättan Energi
Trollhättan, Sverige
Cosnova
Milan, Italien

Håll dig Uppdaterad

Håll dig uppdaterad om nya kollektioner, projekt med mera.

Jag godkänner att Bolon lagrar och behandlar mina personuppgifter enligt beskrivet i vår integritetspolicy