Lindbäcks

Kontor

Lindbäcks

Arkitekterna på MER tog vara på den magnifika utsikt av Stockholm när man designade Lindbäcks nya kontor i Solna. 260m2 av Bolon By You Stripe, Brown, Sand gloss installerades och skapar en fantastisk känsla tillsammans med den mix av trä och vitmålade ytor som detta projekts layout bygger kring. Genom att addera blå detaljer inkluderas företagets färger in i designen. Människorna som arbetar här upplever hur vädret utanför fönstren förändras i takt med att årstiderna passerar utanför.

Objekt:
Lindbäcks
Plats:
Stockholm, Sverige
Storlek:
260 m2
Arkitekt:
MER

Ladda ned högupplösta bilder (zip)

Beställ alla prover

Golv i detta projekt

Projekt i samma kategori

Sparbanken Rekarne
Eskilstuna, Sverige
Wilson Associates
Dubai, Förenade Arabemiraten

Håll dig Uppdaterad

Håll dig uppdaterad om nya kollektioner, projekt med mera.

Jag godkänner att Bolon lagrar och behandlar mina personuppgifter enligt beskrivet i vår integritetspolicy