Helsedirektoratet

Kontor

Helsedirektoratet

När arkitekterna på Oslobaserade Lerche Arkitekter AS fick i uppdrag att rita Helsodirektoratets (den norska motsvarigheten till Folkhälsomyndigheten) nya kontor i centrala Oslo fick de en riktig utmaning att bita i. Helsodirektoratets nya 7-våningskontor har plats för 600 medarbetare och möjliggör ett aktivitetsbaserat arbetssätt med öppna kontorsytor och universell utformning som är tillgängligt för alla, oavsett funktionsnivå. Arkitekten Birthe Opstad förklarar att Lerche valde en customized version av Create och Bolon By You i färgen Grey/Liquorice Grey på grund av dess mångsidighet. Golven uppfyller projektets krav på tillgänglighet och ljuddämpning, och olika mönster och färger kan användas för att markera och visa vägen till olika zoner och utrymmen på kontoret.

Läs mer om universell utformning och hur golv kan användas för att skapa tillgänglighet för alla här.

Objekt:
Helsedirektoratet
Plats:
Oslo, Norge
Storlek:
8000 m2
Arkitekt:
Lerche

Ladda ned högupplösta bilder (zip)

Beställ alla prover

Golv i detta projekt

Projekt i samma kategori

Maike Group
Xi An, Kina
Helsedirektoratet
Oslo, Norge

Håll dig Uppdaterad

Håll dig uppdaterad om nya kollektioner, projekt med mera.