Förbo

Kontor

Förbo

När Förbo flyttade in i nya lokaler var målet för Nordström Kelly Arkitekter att skapa ett modernt hus med tydlig Förbo profil. Projektet drevs i nära samarbete med Förbos personal och ledorden i projektet var småskalighet, en naturnära känsla, valmöjlighet och engagemang. Nordström Kelly värnar särskilt om material, mönster och detaljer och valde 100 kvadratmeter av Botanic och Now i Bolon StudioTM Triangle i jordnära färger.

Objekt:
Förbo
Plats:
Mölnlycke, Sverige
Storlek:
100 m2
Arkitekt:
Nordström Kelly Arkitekter

Ladda ned högupplösta bilder (zip)

Beställ alla prover

Golv i detta projekt

Projekt i samma kategori

Kontorsstartupen WeWorks egna kontor innehåller kreativa golv från Bolon
WeWork
Boston, USA
Etikhus
Varberg, Sverige
Eli Lilly
Helsinki, Finland
Mahoney Lawyers
Brisbane, Australien
Arberdeen/Anemodeparken
Copenhagen, Danmark
Skype
Stockholm, Sverige
Coolstuff
Malmö, Sverige
The Co-operative Group
Manchester, Storbritannien
Rabobank Groningen
Groningen, Nederländerna
Västsvenska Turistrådet
Gothenburg, Sverige

Håll dig Uppdaterad

Håll dig uppdaterad om nya kollektioner, projekt med mera.

Jag godkänner att Bolon lagrar och behandlar mina personuppgifter enligt beskrivet i vår integritetspolicy