DTI Group

Wijk en Aalburg, Nederländerna

Objekt:

DTI Group

Plats:

Wijk en Aalburg, Nederländerna

Storlek:

590 m2

Arkitekt:

VEVS, Rob van Sprang + Martijn d’Herripon

Den nederländska designbyrån Studio VEVS designade DTI Groups traditionella kontor i Amsterdam genom att förvandla det till en modern arbetsplats vilken speglar DTI Groups värden och anda.

VEVS, som gick ett steg längre än en renovering, föreslog att man skulle slå ut en hel sektion av byggnaden och föreskrev ett helt nytt golv och designkoncept vilket är tänkt att spegla det nederländska jordbrukslandskapet. Installerat på en yta av 600 kvadratmeter kompletterar Bolon-golven ur flera kollektioner de organiska möbelformerna som skapar den perfekta balansen mellan minimalism och ombonat.

Foto: VEVS – Mike Bink Fotografie

 

Golv i detta projekt

Projekt i samma kategori

Håll dig Uppdaterad

Håll dig uppdaterad om nya kollektioner, projekt med mera.