Cundall

London, Storbritannien

Objekt:

Cundall

Plats:

London, Storbritannien

Storlek:

1500 m2

Arkitekt:

Studio Ben Allen

När konsultföretaget Cundall flyttade sitt kontor till hjärtat av Londons innerstad, såg arkitekterna från Ben Allen möjligheten att utveckla kontoret till en totalt hållbar arbetsplats där både layout och material optimerar arbetsmiljön för Cundalls anställda. Med massor av växter, naturligt ljusinsläpp och golv från Bolons Flow-kollektion, vilket nästan tar ett silvrigt uttryck i den ljusa lokalen, osar Cundalls kontor hållbarhet – vilket också är anledningen till att de valde Bolon. ”Vi valde Bolon eftersom det är en hållbar produkt, producerat av ett familjeägt företag”, säger Kumari, hållbarhetskonsult på Cundall. ”Jag gillar att de bidrar med en innovativ, positiv produkt till samhället”, avslutar Kumari.

Golv i detta projekt

Håll dig Uppdaterad

Håll dig uppdaterad om nya kollektioner, projekt med mera.