Ceva Sogeval Campus

Louverné, Frankrike

Objekt:

Ceva Sogeval Campus

Plats:

Louverné, Frankrike

Storlek:

1600m²

Arkitekt:

Topos Architecture

Thomas Bonnier på Topos Architecture har designat veterinärmedicinföretaget Cevas kombinerade campus och kontor i Louverné, Frankrike. Med fokus på välbefinnande och livskvalitet för de anställda hade Bonnier som mål att skapa en lugn och modern arkitektonisk miljö vilken utgår från en avslappnad arbetsmiljö. Med sin mix av traditionella och moderna material har den nya byggnaden golv från kollektionerna Botanic och BKB, som har installerats i form av trianglar och rektanglar för att bidra till den lysande, moderna kontorskänslan.

Golv i detta projekt

Projekt i samma kategori

Håll dig Uppdaterad

Håll dig uppdaterad om nya kollektioner, projekt med mera.