Breuninger

Kontor

Breuninger

Varuhuset Breuniger grundades 1881. Varuhuset huvudkontor är fortfarande beläget på ursprungsplatsen på Rathausplatz i Stuttgart, Tyskland, även om originalhuset har blivit ersatt sedan dess. Arkitektkontoret Behnich Architekten ansvarade för renoveringen av kontorsinredningen på femte våningen, beläget ovanför varuhuset. Golv från Bolon täcker den 6000 kvadratmeterstora ytan. Gula ytor av Botanic Viva är kombinerade med metallskimrande Now Anthracite och Silver.

Objekt:
Breuninger
Plats:
Stuttgart, Tyskland
Storlek:
6000 m2
Arkitekt:
Behnish Architekten

Ladda ned PDF

Ladda ned högupplösta bilder (zip)

Beställ alla prover

Golv i detta projekt

Projekt i samma kategori

Kontorsstartupen WeWorks egna kontor innehåller kreativa golv från Bolon
WeWork
Boston, USA
Etikhus
Varberg, Sverige
Eli Lilly
Helsinki, Finland
Department of Immigration & Border Protection
Adelaide, Australien
Arberdeen/Anemodeparken
Copenhagen, Danmark
Skype
Stockholm, Sverige
Coolstuff
Malmö, Sverige
Corporate Culture
Melbourne, Australien
Västsvenska Turistrådet
Gothenburg, Sverige
Singelveste
Breda, Nederländerna

Håll dig Uppdaterad

Håll dig uppdaterad om nya kollektioner, projekt med mera.

Jag godkänner att Bolon lagrar och behandlar mina personuppgifter enligt beskrivet i vår integritetspolicy