BNO

Kontor

BNO

I ett gammalt sjukhus i Amsterdam, ligger nu en av Amsterdams kreativa hubbar där The Assocation of Dutch Designers (BNO) numera huserar. Interiören har designats av VEVS Interior och det kreativa kontoret är subtilt, men färgrikt. Lekfullt, men sobert. En känsla man lyckats skapa med hjälp utav Bolons golvkollektion Flow.

Objekt:
BNO
Plats:
Amsterdam, Nederländerna
Storlek:
200 m2
Arkitekt:
VEVS Interiordesign

Ladda ned högupplösta bilder (zip)

Beställ alla prover

Golv i detta projekt

Projekt i samma kategori

Trollhättan Energi
Trollhättan, Sverige
BNO
Amsterdam, Nederländerna
Cosnova
Milan, Italien

Håll dig Uppdaterad

Håll dig uppdaterad om nya kollektioner, projekt med mera.

Jag godkänner att Bolon lagrar och behandlar mina personuppgifter enligt beskrivet i vår integritetspolicy