Bliwa

Kontor

Bliwa

Vid flytten till ett nytt Stockholmskontor anlitade försäkringsbolaget, Bliwa, PE Arkitektur för att skapa ett öppet, dynamiskt kontor där kontorsdesignen får företagets medarbetare att inspireras men också samverka mer effektivt och spontant. Resultatet blev en modern, estetisk arbetsplats där pastellfärger på lampor, möbler och väggar bryter av det mörka Bolongolvet i ett möte mellan modernt, lekfullt och klassiskt. En arbetsplats att inspireras av!
Objekt:
Bliwa
Plats:
Stockholm, Sverige
Storlek:
100 m²
Arkitekt:
PE Arkitektur

Ladda ned högupplösta bilder (zip)

Beställ alla prover

Golv i detta projekt

Projekt i samma kategori

Silverchef
Melbourne, Australien
PDG
Victoria, Australien
mSeven Real Estate
Arnhem, Nederländerna

Håll dig Uppdaterad

Håll dig uppdaterad om nya kollektioner, projekt med mera.

Jag godkänner att Bolon lagrar och behandlar mina personuppgifter enligt beskrivet i vår integritetspolicy