Accenture

Kontor

Accenture

När det var dags att renovera det globala konsultbolaget Accentures kontor i Amsterdam gick uppdraget till CBRE Design. Ytorna gavs ett stilrent uttryck och kompletterades med 1 305 kvadratmeter av Bolon Studio™ Wings i utförandet Creative Inducto. Det geometriska golvmönstret skapar en tredimensionell effekt som lekfullt samspelar med byggnadens unika arkitektoniska egenskaper.

Objekt:
Accenture
Plats:
Amsterdam, Nederländerna
Storlek:
1050 m2
Arkitekt:
CBRE Design

Ladda ned högupplösta bilder (zip)

Beställ alla prover

Golv i detta projekt

Projekt i samma kategori

Philips Lighting
Warsaw, Polen
Moelven Modus Showroom
Malmö, Sverige
Nordic bank
Helsinki, Finland

Håll dig Uppdaterad

Håll dig uppdaterad om nya kollektioner, projekt med mera.

Jag godkänner att Bolon lagrar och behandlar mina personuppgifter enligt beskrivet i vår integritetspolicy