UNICEF

Haag, Nederland

Object:

UNICEF

Locatie:

Haag, Nederland

Grootte:

520 m²

Architect:

CBRE design

UNICEF, de wereldwijde organisatie voor de bescherming van de rechten van kinderen, wilde een innovatief en dynamisch werkconcept in haar nieuwe kantoor in Den Haag. UNICEF benadrukt flexibiliteit, transparantie en samenwerking en liet CBRE design een multidisciplinair team dat bestond uit een architect, een ontwerper, een art-director, tekenaar en projectmanagers inzetten om een interieur te ontwerpen dat de identiteit van UNICEF moest weerspiegelen. In die geest creëerde het team van CBRE een interieur met meerdere flexibele werkplekken, collaboratieve plaatsen en een bibliotheek om zowel de medewerkers van UNICEF als externe partijen, zoals delegaties uit de wereld van onderwijs en overheid, welkom te heten. Hier creëren Flow Tide Silver tegels en rollen van Bolon een comfortabel textielgevoel met behoud van de duurzaamheid, reinigbaarheid en duurzaamheid van geweven vinyl.

Related Projects

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf up-to-date met de laatste producten, projecten en nieuws in de wereld van Bolon

SELECTED CLIENTS