Västsvenska Turistrådet

Gothenburg, Suède

objet:

Västsvenska Turistrådet

situation géographique:

Gothenburg, Suède

taille:

790 m2

Architecte:

Erbéus & Jarlöv

Bolon was predestined to be on the floors of the new office of Västsvenska Turistrådet, an organization that works with tourism and visitors in the western part of Sweden. In the end of 2012 the company moved to a newly renovated office in the center of Gothenburg. The architects of Erbéus & Jarlöv worked hard with adapting the existing furniture from the old office to a new surrounding in a historical building. They found Bolon floor to work as a bridge between the different time zones. The different combinations of collections are visually striking and as a whole the floor is easy to clean and sound-absorbing compared to the old wooden floor.

sols dans ce projet

produits connexes

REJOINDRE LA FÊTE

Tenez-vous au courant des derniers produits, projets et actualités dans le monde de Bolon