Västsvenska Turistrådet

Oficina

Västsvenska Turistrådet

Bolon was predestined to be on the floors of the new office of Västsvenska Turistrådet, an organization that works with tourism and visitors in the western part of Sweden. In the end of 2012 the company moved to a newly renovated office in the center of Gothenburg. The architects of Erbéus & Jarlöv worked hard with adapting the existing furniture from the old office to a new surrounding in a historical building. They found Bolon floor to work as a bridge between the different time zones. The different combinations of collections are visually striking and as a whole the floor is easy to clean and sound-absorbing compared to the old wooden floor.

objeto:
Västsvenska Turistrådet
ubicación:
Gothenburg, Suecia
tamaño:
790 m2
Arquitecto:
Erbéus & Jarlöv

descargar pdf del proyecto

descargar imágenes en alta resolución

encargar todas las muestras

suelos en este proyecto

proyectos relacionados

Etikhus
Varberg, Suecia
Skype
Stockholm, Suecia
Coolstuff
Malmö, Suecia
Chuan Yu Interior Design Office
Zhongli, Taiwán
Västsvenska Turistrådet
Gothenburg, Suecia
Singelveste
Breda, Países Bajos
Breuninger
Stuttgart, Alemania
St George
Brisbane, Australia
Förbo
Mölnlycke, Suecia
Svensk Filmindustri
Stockholm, Suecia

ÚNETE A LA FIESTA

Manténgase actualizado con los últimos productos, proyectos y noticias en el mundo de Bolon.