TNO

Oficina

TNO

Dutch architect firm Hollandse Niuwe was given the mission to fuse two of the research organization TNO’s offices into one. The challenge was to create activity based work places with both quiet section and areas for communication. The solution? Inventing different small spaces around the office where 4000 square meters of Bolon’s Graphic Mache, Silence Motion and Artisan Coal was installed.

objeto:
TNO
ubicación:
Den Haag, Países Bajos
tamaño:
4000 m2
Arquitecto:
Hollandse Niuwe

descargar imágenes en alta resolución

encargar todas las muestras

suelos en este proyecto

proyectos relacionados

Cisco Meraki
San Fransisco, Estados Unidos
Department of Immigration & Border Protection
Adelaide, Australia
The Co-operative Group
Manchester, Reino Unido
Commonwealth Government
Canberra, Australia
Dentsu Aegis
Copenhagen, Dinamarca
Figge Schuster
Münich, Alemania
TNO
Den Haag, Países Bajos
Almi
Stockholm, Suecia
Zalando
Berlin, Alemania
RMS Parramatta
Sydney, Australia

ÚNETE A LA FIESTA

Manténgase actualizado con los últimos productos, proyectos y noticias en el mundo de Bolon.

I agree that Bolon may store and process my personal data in accordance with to our Privacy Policy.