Teosto

Oficina

Teosto

The new office of Teosto, the Finnish composers’ copyright society, is designed by Parviainen Architects with an overall felling of softness. Notes of grey are mixed with colourful accessories in an airy space where 500 square meters of Bkb Sisal Plain Steel bind the interior together. 

objeto:
Teosto
ubicación:
Helsinki, Finlandia
tamaño:
500 m2
Arquitecto:
Parviainen Architects

descargar imágenes en alta resolución

encargar todas las muestras

suelos en este proyecto

proyectos relacionados

WeWork
Boston, Estados Unidos
Adidas Shanghai Headquarter
Shanghai, China
Coolstuff
Malmö, Suecia
Corporate Culture
Melbourne, Australia
Department of Transport
Perth, Australia
JUST
Järvenpää, Finlandia
Karmar
Warsaw, Polonia
Arthritis
London, Reino Unido
AAK
Singapore,
Serial SA
Geneva, Suiza

ÚNETE A LA FIESTA

Manténgase actualizado con los últimos productos, proyectos y noticias en el mundo de Bolon.

I agree that Bolon may store and process my personal data in accordance with to our Privacy Policy.