Schütze AG

Oficina

Schütze AG

German architecture studio, Inhouse, was tasked the renovation of business consultant company, Schütze AG’s Berlin office. Inhouse planned the renovation, adding several different Bolon Studio geometrical flooring designs to create a modern, open look where an exclusive flooring meets lots of natural daylight in a perfect mix.
objeto:
Schütze AG
ubicación:
Berlin, Alemania
tamaño:
235 m²
Arquitecto:
Inhouse

descargar imágenes en alta resolución

encargar todas las muestras

suelos en este proyecto

proyectos relacionados

Etikhus
Varberg, Suecia
Skype
Stockholm, Suecia
Coolstuff
Malmö, Suecia
Västsvenska Turistrådet
Gothenburg, Suecia
Singelveste
Breda, Países Bajos
Breuninger
Stuttgart, Alemania
St George
Brisbane, Australia
Förbo
Mölnlycke, Suecia
Svensk Filmindustri
Stockholm, Suecia
British Chambers
Brussels, Bélgica

ÚNETE A LA FIESTA

Manténgase actualizado con los últimos productos, proyectos y noticias en el mundo de Bolon.

I agree that Bolon may store and process my personal data in accordance with to our Privacy Policy.