Förbo

Oficina

Förbo

When Förbo moved into their new location, Nordström Kelly Arkitekter tried to achieve a modern building with a distinct Förbo profile. The architects worked closely with the employees at Förbo and the key words for the project were small scale, a close to nature feeling, diversity and dedication. Nordström Kelly’s work focuses especially on material, pattern and details and chose 100 square meters of Botanic and Now in Bolon Studio™ Triangle in earthy colours.

objeto:
Förbo
ubicación:
Mölnlycke, Suecia
tamaño:
100 m2
Arquitecto:
Nordström Kelly Arkitekter

descargar imágenes en alta resolución

encargar todas las muestras

suelos en este proyecto

proyectos relacionados

WeWork
Boston, Estados Unidos
Etikhus
Varberg, Suecia
Eli Lilly
Helsinki, Finlandia
Mahoney Lawyers
Brisbane, Australia
Arberdeen/Anemodeparken
Copenhagen, Dinamarca
Skype
Stockholm, Suecia
Coolstuff
Malmö, Suecia
The Co-operative Group
Manchester, Reino Unido
Rabobank Groningen
Groningen, Países Bajos
Västsvenska Turistrådet
Gothenburg, Suecia

ÚNETE A LA FIESTA

Manténgase actualizado con los últimos productos, proyectos y noticias en el mundo de Bolon.

I agree that Bolon may store and process my personal data in accordance with to our Privacy Policy.