Cundall

London, Reino Unido

objeto:

Cundall

ubicación:

London, Reino Unido

tamaño:

1500 m2

Arquitecto:

Studio Ben Allen

When Cundall moved their office to a building in the London city centre in 2015, the assigned architects from Ben Allen saw the opportunity to give the new workplace a sustainable character that puts the wellbeing of the occupants at the very heart of the design. With lots of lush plants, natural light streaming through the large windows and a series of Bolon flow tiles almost resembling shining silver in the light, Cundall’s office breathes sustainability. That was also the reasoning behind the choice of Bolon flooring. “We chose Bolon because it’s a recycled material, produced by a family-run business,” Kumari, sustainable design consultant at Cundall, recounts. “I like that they are doing something good for the world”, she concludes.

suelos en este proyecto

ÚNETE A LA FIESTA

Manténgase actualizado con los últimos productos, proyectos y noticias en el mundo de Bolon.