Restaurant Pieter Christiaan

Other

Restaurant Pieter Christiaan

Dutch designer Edward van Vliet is the man behind the interior of restaurant Pieter Christiaan in Jaarbeurs, a trade fair center in . Bolon is excited by the way van Vliet has designed the floor; Bolon Studio Triangles from the Botanic and Artisan collections are installed in a pattern filled with joy and colour.

Object:
Restaurant Pieter Christiaan
Location:
Utrecht, Netherlands
Size:
560 m2
Architect:
SEVV

Download high resolution images (.zip)

Request all samples

Floors in this project

Related Projects

Cisco Meraki
San Fransisco, United States
Sparebank
Fredrikstad, Norway
Office Startup WeWork's office features creative floors by Bolon
WeWork
Boston, United States
18 Feet and Rising
London, United Kingdom
Mahoney Lawyers
Brisbane, Australia
Department of Immigration & Border Protection
Adelaide, Australia
Coolstuff
Malmö, Sweden
The Co-operative Group
Manchester, United Kingdom
Rabobank Groningen
Groningen, Netherlands
Corporate Culture
Melbourne, Australia

JOIN THE PARTY

Keep yourself up-to-date with all the latest products, projects and news in the world of Bolon

I agree that Bolon may store and process my personal data in accordance with our Privacy Policy.