Varner

Asker, Norway

Object:

Varner

Location:

Asker, Norway

Size:

8100 m2

Architect:

LINK Arkitekter + LPO Arkitekter

Norwegian clothing retail giant Varner, chose Bolon flooring to be installed at their newest headquarters in Asker, Norway. After redesigning the space with local architecture practice LINK Arkitekter + LPO Arkitekter, the company then approached Bolon. “We needed something very quiet, sound absorbent and durable, but also something that looks very cool,” states Joakim Varner, co-owner of Varner. 8,100 square meters of Bolon Ethnic in Kaise fit the brief, and responded well to the clean and uncomplicated office space.

Floors in this project

Related Projects

JOIN THE PARTY

Keep yourself up-to-date with all the latest products, projects and news in the world of Bolon

SELECTED CLIENTS