Valle View

Oslo, Norway

Object:

Valle View

Location:

Oslo, Norway

Size:

2800

Architect:

Lund+Slaatto

Located in the Helsfyr area in central Oslo is the new building for UDI, the Norwegian Directorate of Immigration. Architects at Lund+Slaatto created a modern and playful exterior with reflecting aluminium panels, orange window frames and panels of light ash.

A colorful interior and social areas and low maintenance was a wish from focus groups with employees of UDI. Their wish was met and resulted in each floor having its own identity in order to create a diverse interior experience. Besides custom colors, 2800 m2 Bolon flooring with Create Inducto, Elements Walnut and Artisan Denim, to name a few, was selected. 

“We believe that only Bolon could deliver the perfect flooring for these areas.”
Torunn Petersen, Interior architect Lund+Slaatto 

Photographer: Wenche Hoel-Knai

Floors in this project

Related Projects

JOIN THE PARTY

Keep yourself up-to-date with all the latest products, projects and news in the world of Bolon

SELECTED CLIENTS