Västsvenska Turistrådet

Göteborg, Sweden

Object:

Västsvenska Turistrådet

Location:

Göteborg, Sweden

Size:

790 m2

Architect:

Erbéus & Jarlöv

Bolon was predestined to be on the floors of the new office of Västsvenska Turistrådet, an organization that works with tourism and visitors in the western part of Sweden. In the end of 2012 the company moved to a newly renovated office in the center of Gothenburg. The architects of Erbéus & Jarlöv worked hard with adapting the existing furniture from the old office to a new surrounding in a historical building. They found Bolon floor to work as a bridge between the different time zones. The different combinations of collections are visually striking and as a whole the floor is easy to clean and sound-absorbing compared to the old wooden floor.

Floors in this project

Related Projects