UNICEF

Office

UNICEF

UNICEF, the worldwide organisation that protects children’s rights wanted to integrate an innovative and dynamic working concept into its new office in Haag, the Netherlands. Putting emphasis on flexibility, transparency and cooperation, UNICEF let CBRE design bring a multidisciplinary team of an architect, a designer, an art-director, draftsman and project managers to design an interior that reflects UNICEF’s identity. With this in mind, the team from CBRE created an interior that houses a range of flexible workspaces, collaborative places and a library for welcoming their employees as well as external parties, such as delegations from the world of education and government. Here, Bolon’s Flow Tide Silver tiles and rolls creates a comfortable, textile feel while possessing the durability, cleanability and sustainability qualities of woven vinyl.

Object:
UNICEF
Location:
Haag, Netherlands
Size:
520 m²
Architect:
CBRE design

Download high resolution images (.zip)

Request all samples

Floors in this project

Related Projects

Malmö FF
Malmö, Sweden

JOIN THE PARTY

Keep yourself up-to-date with all the latest products, projects and news in the world of Bolon

I agree that Bolon may store and process my personal data in accordance with our Privacy Policy.