TNO

Office

TNO

Dutch architect firm Hollandse Niuwe was given the mission to fuse two of the research organization TNO’s offices into one. The challenge was to create activity based work places with both quiet section and areas for communication. The solution? Inventing different small spaces around the office where 4000 square meters of Bolon’s Graphic Mache, Silence Motion and Artisan Coal was installed.

Object:
TNO
Location:
Den Haag, Netherlands
Size:
4000 m2
Architect:
Hollandse Niuwe

Download high resolution images (.zip)

Request all samples

Floors in this project

Related Projects

Cisco Meraki
San Fransisco, United States
Department of Immigration & Border Protection
Adelaide, Australia
The Co-operative Group
Manchester, United Kingdom
Commonwealth Government
Canberra, Australia
Dentsu Aegis
Copenhagen, Denmark
Figge Schuster
Münich, Germany
TNO
Den Haag, Netherlands
Almi
Stockholm, Sweden
Zalando
Berlin, Germany
RMS Parramatta
Sydney, Australia

JOIN THE PARTY

Keep yourself up-to-date with all the latest products, projects and news in the world of Bolon

I agree that Bolon may store and process my personal data in accordance with our Privacy Policy.