Teosto

Office

Teosto

The new office of Teosto, the Finnish composers’ copyright society, is designed by Parviainen Architects with an overall felling of softness. Notes of grey are mixed with colourful accessories in an airy space where 500 square meters of Bkb Sisal Plain Steel bind the interior together. 

Object:
Teosto
Location:
Helsinki, Finland
Size:
500 m2
Architect:
Parviainen Architects

Download high resolution images (.zip)

Request all samples

Floors in this project

Related Projects

Office Startup WeWork's office features creative floors by Bolon
WeWork
Boston, United States
Adidas Shanghai Headquarter
Shanghai, China
Coolstuff
Malmö, Sweden
Corporate Culture
Melbourne, Australia
Teosto
Helsinki, Finland
Department of Transport
Perth, Australia
JUST
Järvenpää, Finland
Karmar
Warsaw, Poland
Arthritis
London, United Kingdom

JOIN THE PARTY

Keep yourself up-to-date with all the latest products, projects and news in the world of Bolon